Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Deuren en ramen

Zijn de deuren en/of de ramen in uw huis in Groningen dringend aan vervanging toe? Of vindt u dat het tijd is voor eens iets nieuws omdat u al jaren dezelfde deuren hebt? Dan kan u uiteraard terecht bij Klusbedrijf Martin Heller dat gevestigd is in Groningen. Wanneer u contact met ons opneemt, krijgt u helder en duidelijk advies over het herstellen of het vervangen van zowel de ramen als de deuren. Dit advies is uiteraard vrijblijvend.  

Deuren 

Het meten wordt meestal door onszelf gedaan, om fouten te voorkomen. Wilt u het toch zelf doen? Dan kunt u de maten doorgeven via email. Echter wanneer u dit zelf doet dan is dit uiteraard geheel op eigen risico. Want het meten voor het vervangen van deuren moet namelijk perfect gedaan worden. Wanneer dit niet het geval is, kunt u last krijgen van scheve deuren waardoor ze niet goed sluiten. Als de buitendeuren niet juist geplaatst zijn kan u bij hevig regenweer zelfs last krijgen van waterschade in uw huis. Het is dus belangrijk dat u een specialist, zoals wij van Klusbedrijf Martin Heller, laat helpen. 

Buitendeur vervangen 

Wilt u de aanblik van uw woning veranderen? Wist u dat het veranderen van uw buitendeur dan al veel kan doen? Het is namelijk een detail dat veel invloed heeft op te uitstraling van uw huis. Wanneer u uw buitendeur veranderd, kan u ervoor zorgen dat uw huis bijvoorbeeld een meer landelijke stijl krijgt. Maar ook het omgekeerde kan. Want het kan ook zorgen voor een modernere uitstraling. Alles hangt dus af van uw persoonlijke smaak. De keuze van buitendeur kan u ook meteen meer of minder privacy geven. En wist u dat u best ook kijkt naar een goed geïsoleerde deur? Dit zorgt er namelijk voor dat het in uw hal minder koud wordt. Een minder koude hal is beter voor uw energierekening. Uw buitendeur vervangen door een goed geïsoleerde deur is dus een win-winsituatie. U kan altijd bij Klusbedrijf Martin Heller terecht voor passend advies. Wij plaatsen de nieuwe buitendeur en u kan er jarenlang van genieten. 

Binnendeuren vervangen 

Bent u een ouder woning aan het opknappen? Of vindt u dat het interieur van uw woning toe is aan een andere stijl? Denk er dan eens over na om de binnendeuren van uw woning te vervangen. U kunt hier namelijk een geheel nieuwe look mee creëren. Het vervangen van een binnendeur kan zorgen voor meer lichtinval. En met het hang- en sluitwerk kan u uw huis bijvoorbeeld een meer landelijke, antiekere of moderne touch geven. Wij van Klusbedrijf Martin Heller kunnen uw vragen altijd beantwoorden met vrijblijvend maar helder advies. Ook kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de beste deur die aan al uw wensen voldoet. Of wenst u graag meer informatie over het laten plaatsen van binnen- en buitendeuren? Dat kan! U krijgt van ons altijd duidelijk advies op maat. 

Ramen 

Wist u dat het vervangen van ramen het goed onderhouden van kozijnen u een flinke besparing op uw energierekening kan opleveren? Daarom is het dus belangrijk dat u enkel glas ramen laat vervangen, bij voorkeur door driedubbel glas,  en dat u uw kozijnen goed onderhoudt. Maar ook bij de plaatsing is het belangrijk dat dit juist gebeurd. Wanneer het niet op een correcte manier is gedaan of de maten van de ramen en de kozijnen kloppen niet, dan kan u last hebben van lekkage en waterschade. En dit zorgt voor nog extra kosten. Aarzel dus niet om ons van Klusbedrijf Martin Heller te contacteren. Wij kunnen u persoonlijk advies aanbieden net als het correct vervangen of plaatsen van ramen. U kan zelfs bij ons terecht voor vragen omtrent isolatieglas. Zit u met vragen? U kan met deze vragen bij ons terecht via mail of u kan ons ook telefonisch contacteren. 

Onthoudt dat u voor het plaatsen, het vervangen of zelfs het herstellen van ramen deuren terecht kunt bij Klusbedrijf Martin Heller. Neemt u gerust contact op voor een indicatie van de kosten.
Naast het plaatsen van deuren en ramen is klusbedrijf Martin Heller er voor bijna iedere denkbare klus in de provincie Groningen.