Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Driedubbel glas

driedubbel glas

Moeten uw ramen vervangen worden? Denkt u dan eens aan driedubbel glas. In Duitsland wordt driedubbel glas al heel vaak toegepast en ook in Nederland begint driedubbel glas op te komen. Heel wat mensen beginnen in te zien dat driedubbel glas een aanzienlijke besparing kan opleveren. Dus als u een goedkopere energierekening wilt, meer comfort en of meer geluid isolatie, aarzel dan niet en overweeg om driedubbel glas te laten plaatsen door ons klusbedrijf. 

 

 

Waarom is het voordeliger? 

Wij van Klusbedrijf Martin Heller te Groningen kunnen uw ramen vervangen door driedubbel glas. Ook in een nieuwbouw woning in de provincie Groningen kunnen wij dit glas komen plaatsen. Waarom is driedubbel glas nu nog beter dan dubbel glas? Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten. De spouw tussen deze twee glasplaten wordt opgevuld met edelgas. Maar een raam gemaakt uit driedubbel glas ofwel HR+++ glas heeft nog een extra glasplaat met spouw. Deze extra glasplaat en de spouw die hierdoor gecreëerd wordt isoleren nog beter dan dubbel glas. Doordat er ook gebruikt wordt gemaakt van HR+++ glas, kan u aanzienlijk besparen en blijft uw woning tijdens de koudste maanden van het jaar toch lekker warm. En wist u dat driedubbel glas heel goed te combineren valt met lage temperatuur verwarming zoals vloerwarming? Dit komt doordat u minder kou voelt aan de binnenzijde van ramen, dit geeft meer comfort.

Het plaatsen van driedubbel glas 

Bent u zelf een klusser? Dan kan u bij ons driedubbel glas als bouwpakket bestellen. Maar als u geen klusser bent, willen wij gerust het driedubbel glas zelf komen plaatsen. We meten in beide gevallen vooraf alle ramen die u wilt vervangen. Dit doen we om foute berekeningen te voorkomen. Indien u wilt, mag u de ramen zelf meten wanneer u gebruik maakt van het bouwpakket. Maar dan is alle risico in deze betreft foutieve berekeningen voor u.  

Naast het plaatsen van de ramen van driedubbel glas, kijken wij ook het kozijn na waarin het driedubbel glas wordt geplaatst. De kozijnen moeten namelijk ook over voldoende isolerende eigenschappen beschikken. Het is zonde wanneer de bespaarde warmte alsnog verloren zou gaan doordat het kozijn niet isolerend genoeg is. Wij van Klusbedrijf Martin Heller zijn gespecialiseerd in zowel het leveren als het plaatsen van driedubbel glas

De kosten 

Het is inderdaad een kost om al uw ramen te laten vervangen. Driedubbel glas is wel het duurste glas op de markt maar toch heeft het een groot voordeel om het te laten plaatsen. Doordat het isolatieglas is gaat u sowieso merken dat uw energiekosten gaan dalen. Na een aantal jaren zal u de prijs van driedubbel glas zeker terug verdiend hebben. Maar uw huis zal ook een stuk comfortabeler en behaaglijker aanvoel. Kijk dus niet alleen naar de prijs maar ook naar alle voordelen en overweeg het om uw ramen te vervangen door driedubbel glas. 

Bent u aan het overwegen om driedubbel glas te laten plaatsen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met klusbedrijf Martin Heller. Wanneer u dit wenst, kunnen we u nog extra informatie geven over dit isolerende glas. 
Klusbedrijf Martin Heller te Groningen is er naast driedubbel glas voor zo ongeveer iedere denkbare klus in de provincie Groningen.