Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Timmerwerk

Zou u graag een wand laten plaatsen op zolder of bestaand timmerwerk laten repareren in uw woning in de provincie Groningen? Of droomt u van een schutting in de tuin maar durft u er zelf niet aan te beginnen omdat u hier niet gespecialiseerd in bent? Dan kan Klusbedrijf Martin Heller dit voor u uitvoeren. Zo zijn er veel timmerwerkzaamheden die Klusbedrijf Martin Heller u kan bieden.  Timmerman Groningen

Plaatsing van kozijnen, deuren, dakramen, trappen en dakkappellen 

Stel u hebt een kamer vlak onder het dak en u zou graag wat meer natuurlijk licht in deze kamer binnenlaten. Dan bent u bij ons klusbedrijf op het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen. Maar ook voor het plaatsen van kozijnen, deuren, trappen of dakkapellen kunt u bij ons klusbedrijf terecht. 

Zolderverbouwing 

Vraagt u uzelf af wat te doen met die zolder? Of weet u al wat u ervan wil maken maar weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Want een zolderverbouwing is geen probleem voor ons. 

Het plaatsen van een schuifpui/ openslaande deuren 

Heeft u vaker gedacht dat u graag een schuifpui wil laten plaatsen? Als u contact met ons opneemt, kan dat. Want ook een schuifpui plaatsen zit tussen onze specialiteiten. 

Het plaatsen van scheidingswanden 

Is er een kamer in uw huis te groot en zou u daar graag twee kamers van maken? Geen probleem,  wij kunnen ook uw scheidingswanden plaatsen. U geeft aan wat u graag wilt en wij verzorgen de klus.

Het bouwen van kasten op maat 

Heeft u behoefte aan een nieuwe kledingkast maar vind u bijvoorbeeld geen enkel kast naar uw smaak die in uw kamer past? Ook dan kunt u contact met ons opnemen! Wij maken namelijk kledingkasten op maat. Wij maken niet alleen kledingkasten. Ook boekenkasten en alle andere denkbare meubelen kunnen wij voor u realiseren. In ongeveer iedere denkbare houtsoort.

Het bouwen van poorten, terrassen, schuttingen en veranda’s 

Moet uw terras dringend vernieuwd worden? Of zou u graag een poort laten plaatsen zodat u bijvoorbeeld uw kind(eren) buiten kunt laten spelen zonder bang te hoeven zijn dat de bal op straat rolt met alle mogelijke gevolgen van dien? Ook dat kunnen wij realiseren voor u, net als bijvoorbeeld schuttingen en veranda’s. 

Het bouwen van een radiator ombouw 

Houdt u niet zo van het zicht van uw radiator? Wij kunnen dat probleem voor u oplossen. Net als meubelen op maat, kunnen wij voor u een radiatorombouw geheel naar uw smaak voor u realiseren. 

Het plaatsen en onderhouden van daklijsten en boeilijsten 

Bent u een huis aan het bouwen en bent u nog op zoek naar iemand om daklijsten en boeilijsten te plaatsen? Wij zijn dan diegene die u nodig heeft. En na de plaatsing kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud. 

Het bouwen van schuur of berging, tuinhuis en carport 

De tuin opfleuren met een mooi tuinhuis zodat u bijvoorbeeld ook het tuingereedschap niet iedere keer ziet liggen? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Ook voor een schuur, een berging of een carport geheel naar uw smaak kunt u bij ons klusbedrijf terecht. 

Voor bovenstaande mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen of Klussenbedrijf Martin Heller vragen voor een indicatie van de kosten. Ik kom een en ander graag vrijblijvend bespreken.

Voor ongeveer iedere klus in de provincie Groningen kunt u bij ons klusbedrijf terecht.