Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Toilet

toilet plaatsen groningen

Is uw toilet toe aan een nieuw uiterlijk of wilt u nu eindelijk dat mooie hangtoilet hebben? Klusbedrijf Martin Heller kan de volledige verbouwing van uw sanitaire ruimte voor u regelen. Heeft u zelf al de benodigde materialen in huis gehaald en zoekt u iemand om deze te plaatsen? Ook dat kan door klusbedrijf Martin Heller te Groningen geregeld worden. Wij stemmen alles af op uw persoonlijke wensen. Neem gerust vrijblijvend contact op. 

 

Toilet 

Heeft u plannen om de kleinste ruimte in huis eens grondig te laten aanpakken? Schrik dan niet. Ondanks de kleine ruimte waarin hettoilet staat, kan het nog een hele onderneming zijn om er een mooie wc van te maken. U zal moeten breken, materialen afvoeren, nieuwe materialen aanschaffen en alles moet natuurlijk ook nog eens perfect passen. Wellicht reden genoeg om klusbedrijf Martin Heller in te schakelen. Indien u alle materialen al in huis heeft, dan kan u ons inschakelen om alles vakkundig te plaatsen. 

Voorbereiding 

Wanneer uw toiletruimte toe is aan een vernieuwing, dan gaat er heel wat voorbereiding aan vooraf. Het kiezen van een nieuwe toiletpot, de tegels, het fonteintje en de accessoires. Natuurlijk wilt u dat alles qua stijl ook goed bij elkaar past en het moet ook nog eens functioneel zijn. Gelukkig kunt u op verschillende manieren inspiratie opdoen. U kunt kijken bij diverse showrooms, het internet afstruinen maar ook advies inwinnen bij klusbedrijf Martin Heller. Vaak heeft u zelf al een idee van uw wensen en kunnen wij uw toilet voor u verwezenlijken. 

Staande pot vervangen 

De ouderwetse staande toiletpot wordt tegenwoordig vaak vervangen voor een hangende toiletpot. Dit staat niet alleen moderner in de ruimte maar het is ook nog eens hygiënischer. Zo is het makkelijk om de vloer bij de toiletpot te dweilen en schoon te maken. Het vervangen van een staande pot voor een andere staande pot is het goedkoopste en het gemakkelijkste alternatief. Dit komt doordat er niet veel verandert moet worden aan het leidingwerk. De aansluitingen zitten immers al op de juiste plek. Een staande pot vervangen voor een zwevend closet is iets complexer omdat de leiding en afvoer in de muur wordt geplaatst. Maar dit is geen probleem voor ons. 

Tegels toilet uitkiezen 

Met alleen het kiezen van een toiletpot bent u er nog niet. Het uitkiezen van de juiste tegels is vaak ook nog een lastig karwei. U hebt de keuze uit verschillende afmetingen wand- en
 vloertegels en daarnaast kunt u kiezen uit een heel hoop verschillende kleuren. De stijl van uw interieur kunt u perfect doortrekken naar de toiletruimte, mits u de juiste wand- en vloertegels uitkiest. Met grote brede tegels creëert u bijvoorbeeld een moderne look. Kleinere siertegels zorgen dan weer voor een toilet groningenlandelijke uitstraling. U kunt ook een geheel eigen stijl creëren door mozaïektegels te gebruiken of zelfs glinsterende tegeltjes. 

Welke keuze u ook maakt qua stijl, klusbedrijf Martin Heller maakt van de kleinste ruimte in huis een aangename ruimte. Hebt u zelf alle materialen al uitgezocht maar hebt u geen verstand van het aansluiten en het plaatsen van een toiletpot? Vergeet dan niet dat u ook dan ons klussenbedrijf kunt inschakelen. Ook voor een mooie afwerking van de toiletruimte bent u bij klusbedrijf Martin Heller aan het juiste adres. Zowel wand- en vloertegels als accessoires kunnen tegelijkertijd met het plaatsen van het toilet aangepakt worden. U kunt uiteraard  contact met ons opnemen voor advies. Of om een afspraak in te plannen.