Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Keukens

keukens groningen

Is uw keuken al redelijk oud en bent u toe aan een nieuwe keuken? Een nieuwe keuken laten plaatsen in uw nieuwbouw woning in de provincie Groningen? Dat kan! Want ook dit behoort tot de mogelijkheden van Klusbedrijf Martin Heller te Groningen. Als u dit wenst, verwijderen we eerst de oude keuken en, indien nodig, voeren we deze ook af. Wanneer wij de oude keuken verwijderen, kunt u duidelijk aangeven hoeveel tijd dit gaat kosten zodat u hier rekening mee kunt houden. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf eerst de keuken te verwijderen. Al wat wij dan nog moeten doen, is de nieuwe keuken plaatsen. Alle werkzaamheden die u van ons verwacht betreft uw keuken worden eerst goed besproken met u.  

De rol van de keuken 

De keuken wordt vaak gezien als het hart van het huis. Hier zitten we vaak samen aan tafel met onze geliefden, hier worden gesprekken gevoerd… Kortom, het is meestal de plek in huis waar iedereen samenkomt. Vaak kijken we niet meer naar de keuken als een afzonderlijk deel van het maar wordt het gezien als een verlengstuk van de woonkamer. De keuken mag dus gezien worden. Ook wordt er veel meer aandacht besteed aan luxe en comfort in de keuken. Er bestaan ook heel wat handige opties die ervoor zorgen dat het kookproces versnelt en dat we minder tijd hoeven te besteden aan de afwas. Een keuken moet voor veel mensen dus niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. 

Het vervangen van de keuken 

Indien u die oude keuken in uw huis wilt laten vervangen, kan Klusbedrijf Martin Heller dit voor u regelen. Er wordt in samenspraak plannen gemaakt over het verwijderen en het plaatsen van de nieuwe keuken. Dit zodat u exact weet hoe lang het gaat duren voordat de nieuwe keuken erin staat. Het vervangen van een keuken brengt namelijk de nodige ongemakken mee voor u. Zo gaat u een aantal dagen niet kunnen koken waardoor u op zoek zult moeten gaan naar alternatieven. Wij begrijpen zeer goed dat dit een ongemak is. Daarom stellen wij, in samenspraak met u, een strakke planning op zodat u zo kort mogelijk last heeft de werkzaamheden aan uw keuken. 

Het plaatsen van een woonkeuken 

Hebt u een grote ruimte voor de keuken? Dan is het mogelijk om een woonkeuken te creëren. Zo kan u ervoor kiezen om een kookeiland te plaatsen waar gasten aan kunnen zitten op barkrukken terwijl u kookt. Hierdoor creëer je meer gezelligheid tijdens het koken. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons klussenbedrijf ook een tafel op maat laten maken. Deze werken wij geheel af in de stijl van u woonkeuken. Want een grote tafel in een woonkeuken nodigt uit om bij te praten of eens gezellig een goed boek te lezen. 

Het creëren van een grotere keuken 

Natuurlijk, niet iedereen heeft plaats voor een grote koken. Maar het is wel mogelijk om een kleine keuken groter te maken. Soms kan het zijn dat een niet-dragende muur ervoor zorgt dat de ruimte tussen de woonkamer en de keuken heel klein lijkt. U kan er dan voor kiezen om deze muur weg te laten halen. Zo creëer je een open keuken. Hierdoor heb je meer ruimte en meer interactie met de mensen in de woonkamer tijdens het koken. U kan ons altijd contacteren voor advies en wie weet kunnen wij door een simpele verbouwing ervoor zorgen dat uw kleine keuken een grote keuken wordt.  

Zelf een keuken plaatsen  

Bent u zelf handig genoeg om de keuken zelf te plaatsen? Maar weet u niet goed wat u met de oude keuken moet doen? Ook dan kan u Klusbedrijf Martin Heller inschakelen voor het verwijderen en het afvoeren van de oude keuken. Het scheelt u ook tijd en een hoop werk wanneer u dit uit handen geeft. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op over uw klus en voor een indicatie van de kosten. Ik kom graag langs om een en ander te bespreken.

 

Voor vrijwel alle klussen in de provincie Groningen, klusbedrijf Martin Heller.