Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Meubelen

meubelen groningen

Heeft u ideeën voor eigen meubelen maar bent u zelf niet zo handig? Of weet u totaal niet hoe u eraan moet beginnen? Wij van Klusbedrijf Martin Heller te Groningen hebben al veel klanten blij gemaakt met handgemaakte meubelen. Vervaardigd uit vrijwel iedere denkbare houtsoort. U kunt dus voor het op maat maken van al uw meubelen bij ons terecht. U kunt uw idee uitleggen en ervoor zorgen dat u het meubelstuk van uw dromen in uw woning kunt plaatsen. Maar ook wanneer u zelf geen concreet idee heeft, kunt u natuurlijk bij ons terecht.  klusbedrijf Martin Heller denkt graag met u mee.

 

Het begint met een idee 

Wist u dat veel Groningers het fijne handwerk missen? En daar bedoelen we de echte handgemaakte meubelen mee. Wanneer u een met de hand gemaakt meubel in huis hebt, wil dit zeggen dat u een uniek stuk in huis hebt staan. Heeft u een foto van een leuk idee dat u nog wat persoonlijker wilt maken? Of kan u zelf goed tekenen en heeft u een schets gemaakt van een meubel? Dan kunnen wij dit meubelstuk realiseren. Wij kunnen vrijwel ieder meubel maken, uit vrijwel iedere houtsoort. Alles wat we moeten weten zijn de afmetingen van het meubel en hoe uw interieur eruitziet.  

Soorten meubelen 

Wij kunnen heel wat soorten meubelen voor u realiseren. Zowel meubelen voor buiten als voor binnen zijn geen probleem voor ons. Mist uw terras nog die extra touch? Dan kunnen wij voor u de perfecte banken voor uw terras creëren. Wij zorgen ervoor dat ze goed zitten en perfect bij de stijl van uw woning passen. Of toch liever een mooie, houten keukentafel?

Persoonlijk contact 

Voor klusbedrijf Martin Heller is persoonlijk contact met de klant heel belangrijk om tot het beste resultaat te komen. Elke persoon is uniek en zo is ook elk project. Wij denken ook graag met u mee. Is het haalbaar? Hoe gaan we het vormgeven? Elk detail is belangrijk.  

Ook voor de meubelen geldt dat wij u een vrijblijvende offerte aanbieden. Wanneer u langs komt bij ons met uw idee kunnen wij namelijk al wel goed inschatten wat de prijs gaat zijn. Zeker als u al weet in welke houtsoort u graag uw meubel wil laten maken. Doordat wij de ervaring hebben kunnen wij al vanaf de schets u een indicatie geven van de kosten.

Zit u dus met een idee of wilt u graag een persoonlijke touch in uw huis of op uw terras? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen . Wie weet heeft u binnenkort een prachtig handgemaakt meubel in huis staan. 

Klusbedrijf Martin Heller, voor bijna ieder denkbare klus.

Bewaren

Bewaren