Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Laminaat

Laminaat laten leggen Groningen

Heeft u een (laminaten) vloer in uw woning te Groningen en wilt u deze vloer laten vervangen? Of denkt u erover om een laminaten vloer te laten leggen? Wij van Klusbedrijf Martin Heller te Groningen kunnen u hierbij helpen. Wij kunnen al uw vragen over laminaten vloeren beantwoorden. Ook voorzien wij u altijd van persoonlijk advies. Er zijn namelijk talloze soorten als het gaat over laminaten vloeren. 

 

 

 

Welke soort laminaat 

Allereerst zijn er bepaalde keuzes die u zult moeten maken. Dit gaat van kleur en design tot de dikte van het laminaat. Zo heeft de kleur van de laminaat invloed op de uitstraling van uw woning en de specifieke kamer. Wilt u laminaat in een grote kamer met veel lichtinval? Dan kan een donkerdere variant een goede keuze zijn. In een kleine kamer kiest u dan weer beter van een lichte kleur.  

Wist u dat sommige laminaten vloeren een v-groef hebben? Ook dat is dus een keuze die gemaakt moet worden. Wanneer u kiest voor de v-groef, dan gaat uw laminaat een echte hout-uitstraling hebben. Wilt u liever een vloer die rust en elegantie uitstraalt? Dan kiest u beter voor laminaat zonder v-groef. 

Maar ook de dikte van laminaat is belangrijk. Je loopt namelijk elke dag super vaak over je vloer. In de ene kamer kom je natuurlijk wat vaker dan in andere. Daarom ga je beter voor een dikkere laminaat in een kamer waar je vaak komt. Dan is het best dat de laminaat minsten 8mm dik is. Want hoe dikker het laminaat, hoe stabieler uw vloer zal zijn.  

De ondervloer 

Voor het leggen van een laminaten vloer hanteren wij vaste prijzen. Deze prijzen zijn uitgerekend per m², inclusief het leggen van de ondervloer en de plinten. Wist u trouwens dat de ondervloer ook belangrijk is? De ondervloer bepaald namelijk mee de levensduur van het laminaat. De ondervloer moet dus altijd vochtdicht zijn, zodat het laminaat geen schade kan oplopen door vocht. Ook kan de ondervloer mee bepalen of uw kamer warm of koud aanvoelt. Wanneer u voor een ondervloer zonder isolatie kiest, gaat u meer last hebben van warmte die verloren gaat. 

De prijs 

Ondanks dat er een vast prijs is, bieden wij u toch altijd een vrijblijvende offerte aan waarop u de totaalprijs van de gehele vloer kunt zien. Want de totaalprijs is afhankelijk van indeling van uw woning. Hier bedoelen wij het verschil tussen ruimtes mee. Sommige kamers hebben veel hoekjes. Deze vergen meer werk dan kamers met weinig hoekjes. Wij van Klusbedrijf Martin Heller hebben jarenlange ervaring in het leggen van laminaten vloeren. Hierdoor kunnen we een goede inschatting maken van u persoonlijke situatie. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.  

Denkt u erover om een laminaten vloer te laten leggen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons klusbedrijf op te nemen voor vragen en een eventuele vrijblijvende offerte.