Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Verbouw

 

verbouwing groningenWij van Klusbedrijf Martin Heller, gevestigd in Groningen, hebben al jarenlange ervaring in diverse verbouwprojecten. Voor grote projecten werken we samen met betrouwbare partners uit Groningen. Wij werken namelijk al jarenlang samen met deze partners. U zal dit niet merken aan de prijs. Of het nu gaat om de verbouwing van een huis in de provincie Groningen, een bedrijfspand of zelfs een historisch pand, wij pakken iedere klus graag aan. En we zorgen ervoor dat we het gewenste resultaat halen dankzij heldere afspraken, een strakke uitvoering en een strakke planning. 

De eerste stap richting verbouwingen 

Elke verbouwing begint met een idee. U heeft een beeld in uw hoofd van hoe het huis of het bedrijfspand na de verbouwing eruit moet zien. Als u dit idee wilt verwezenlijken, heeft u advies op maat nodig. Klusbedrijf Martin Heller is gespecialiseerd in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Dit door heel de provincie Groningen.  Wij helpen u om uw wensen om te zetten in een plan.  

De verschillende fases 

Voordat u een aan een verbouwing begint, wilt u natuurlijk weten wat het u allemaal gaat kosten. Daarom bieden wij u altijd een heldere, vrijblijvende offerte aan. Zo weet u zeker dat de verbouwing binnen uw budget past. Ook de tijdsduur van de verbouwingen zijn belangrijk. Want zeg nu zelf, maandenlang kamperen in uw eigen huis omdat het op stelten staat door verbouwingen is het ook niet. Indien u met ons in zee gaat voor de verbouwing, stellen wij een plan op waarin staat hoe we het gaan aanpakken. Zo weet u voordat we beginnen wat de bouwfasen zijn en hoe lang alles duurt.  

Samenwerking  

Afhankelijk van de grootte van de verbouwing en van de plannen worden er vooraf technische tekeningen en berekeningen gemaakt. Elke verbouwing is anders. Daarom wordt er altijd maatwerk geleverd. Wij van klusbedrijf Martin Heller zorgen ervoor dat we de eventuele nodige vergunningen aanvragen zodat u zeker geen problemen krijgt met de gemeente. Moeten we beroep doen op een samenwerking met één of meerdere van onze partners? Dan wordt er een strakke planning gemaakt waar alle partijen zich aan moeten houden. Zo kunnen we nauw samenwerken zonder dat u merkt dat de verbouwingen door meerdere partners wordt uitgevoerd. Tijdens de verbouwing worden zowel het budget als het tijdsschema nauwlettend in de gaten gehouden.  

U krijgt van ons altijd eerlijk en helder advies zodat u direct weet of uw plannen uitvoerbaar zijn of niet. Daarom dat wij ook al meteen in het begin een indicatie geven van de kosten en de tijdsduur van de verbouwing.  

 Klusbedrijf Martin Heller, voor alle verbouwingen in de provincie Groningen tot vrijwel iedere denkbare klus.