Telefoonnummer: 0646025829
  • check¬†Altijd in goed overleg
  • check¬†Persoonlijke benadering

Renovatie

Heeft uw woning of bedrijf in de provincie Groningen renovatie nodig? Denk dan eens aan renovatie.
Renovatie betekent dat u een bestaand pand, of desnoods een deel van het pand, opnieuw bewoonbaar maakt en achterstallig onderhoud wordt herstelt.
Bij herstellende werkzaamheden van een bestaand gebouw komen veel klussen kijken. Het is dus belangrijk om kennis te hebben van alle facetten die voorkomen in de bouw. Alleen zo kan u ervoor zorgen dat de renovatie helemaal voldoet aan de normen van de tijd waarin we leven.  

Renoveren kan van alles betekenen. Het kan zowel betekenen dat er muren worden afgebroken of dat er nieuwe worden geplaatst of dat er een compleet nieuwe badkamer wordt geplaatst. Ook het vervangen van isolatie valt onder de noemer renoveren.  

Kennis en veiligheidseisen 

Er zijn heel wat veiligheidseisen en maatstaven waar u aan moet voldoen. Dit is zowel tijdens de renovatie als tot en met het eindresultaat . Klusbedrijf Martin Heller te Groningen heeft hier alle kennis van in huis.
Om tot het gewenste eindresultaat te komen, zullen wij ervoor zorgen dat er altijd goed gecommuniceerd wordt met u. Wij kunnen u zelfs voorzien van een goed opgebouwde offerte waarin wij alle materialen en hulpmiddelen voor u benoemen. Uiteraard bespreken we samen vooraf wat de afspraken zijn als er onvoorziene gebeurtenissen plaatsvinden, desgewenst leggen we dit vast. Ook het tijdbestek voor uw renovatie en wat haalbaar is wordt zorgvuldig met u besproken. Wij doen er alles aan zodat de renovatie vlekkeloos verloopt.  

Belang van persoonlijk contact 

Voor ons is persoonlijk contact heel belangrijk. Dit komt doordat een renovatie een kostbaar gebeuren is. Voor al uw vragen kan u bij ons terecht. Wij vinden het geen probleem dat u veel vragen stelt, er bestaan ook geen domme vragen. Want wist u dat miscommunicatie een veelgemaakte fout is? Dit willen wij voorkomen zodat wij zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Samenwerking en vertrouwen vormen de basis voor een goed eindresultaat van uw renovatie

Samenwerken met architect 

Indien u het wenst, zijn wij zelfs bereid om samen te werken met een architect. Een architect kan namelijk de geplande renovatie op papier zetten. Een architect weet namelijk veel meer over de originele staat van het huis. Dit kan helpen in het creatieve proces dat komt kijken bij de renovatie. Het helpt ook om de perfecte manier te vinden om uw woning te renoveren naar uw wensen. 

Bij een renovatie draait het dus allemaal over de kennis van de bouw. Dit gaat van funderingen tot het steken van stopcontacten, het riool of een deurklink. Of u nu een kleine of een grote renovatie laat doen, het is altijd een groot project waar veel bij komt kijken. Wij van Klusbedrijf Martin Heller zijn ervaren in het aanpakken van alle veelvoorkomende renovaties. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor uw renovatie.

Naast renovatie in de provincie Groningen kunt u bij ons terecht voor zo ongeveer iedere denkbare klus.