Telefoonnummer: 0646025829
  • check Altijd in goed overleg
  • check Persoonlijke benadering

Onderhoud

Onderhoud aan uw woning of bedrijf in de provincie Groningen? Het is van groot belang dat u uw woning of bedrijf goed onderhoudt. Wanneer u ervoor zorgt dat alles op bepaalde tijden onderhouden wordt, kunt u onnodige hoge kosten vermijden én blijft uw pand er goed uit zien. Onder de noemer onderhoud valt bijvoorbeeld schilderwerk maar ook timmerwerk. Zelfs het reinigen van de beplating van de woning of uw bedrijf valt hieronder.  Onderhoud woning Groningen

Ook voor al uw onderhoud kunt u dus bij Klusbedrijf Martin Heller te Groningen terecht. Of het nu gaat over het reinigen van de gevel of achterstallig onderhoud zoals houtrot, elke klus is bij ons in goede handen. Door op regelmatige basis tijd en aandacht te besteden aan het onderhoud van uw woning voorkomt u vervelende problemen die zich kunnen voordoen op langere termijn. Dit kan gaan van lekkages tot voegwerk dat afbrokkelt.  

Wat kunnen wij voor U betekenen?  

Heeft u er zelf niet zoveel verstand van hoe u uw huis goed moet onderhouden? Dan kan u ook periodieke controles door ons klusbedrijf laten uitvoeren. Bij deze controles wordt bijvoorbeeld de staat van uw kozijnen nagekeken en krijgen deze, indien nodig, een nieuwe laag verf. Als u het wenst kan er ook direct gekeken worden of er sprake is van houtrot. Indien dit het geval, overleggen we meteen met u zodat we de houtrot kunnen aanpakken om erger te voorkomen. Tijdens deze controle kijken we ook de voegen na en worden deze hersteld indien nodig. Als het nodig is om iets te herstellen, zullen we u hier altijd van op de hoogte brengen en overleggen.  

U kunt Klusbedrijf Martin Heller ook altijd inschakelen wanneer het tijd is om een schutting te vervangen. Of zelfs wanneer u merkt dat bestaand houtwerk vervangen moet worden.  

Vooral voor de winter is het verstandig om extra aandacht te schenken aan het onderhoud van uw huis. Zo kan u uw huis winterklaar laten maken. Dit doen wij door te kijken of uw regenafvoer niet geblokkeerd wordt door bladeren of de kozijnen nog in orde zijn. We controleren ook of al het buitenschilderwerk nog in orde is. Heeft u zelf het idee dat er problemen zijn met de kozijnen of de gevel? Of zou u uw enkel glas kunnen laten vervangen door isolatieglas of driedubbelgas?

Achterstallig onderhoud 

Houd u dus ons advies in gedachte om op tijd uw huis te onderhouden. Wist u trouwens dat achterstallig onderhoud ervoor kan zorgen dat de verzekering u niet terugbetaald als u schade heeft? Verzekeraars hebben dit namelijk opgenomen in hun algemene voorwaarden. Ook de schade opgelopen door fouten in de constructie van het huis worden niet terugbetaald.  

Uw huis onderhouden kan op sommige momenten duur lijken maar als u dit niet doet kan het financieel nog veel slechter uitpakken voor u. Als u uw huis niet van tijd tot tijd onderhoudt, daalt namelijk uw woningwaarde terwijl uw onderhoudskosten aanzienlijk kunnen stijgen. Want een kozijn vervangen doordat deze niet onderhouden werd is duurder dan deze gewoon op regelmatige basis te onderhouden.
Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacten voor uw onderhoudswerken. Zo kan ik u een goede indicatie geven van de te maken kosten.

Naast al uw onderhoud voor uw woning of bedrijf in de provincie Groningen kunt u voor zo ongeveer iedere denkbare klus bij ons klusbedrijf terecht.