Telefoonnummer: 0646025829
  • check¬†Altijd in goed overleg
  • check¬†Persoonlijke benadering

Klusbedrijf Martin Heller Groningen

Klusbedrijf Martin Heller uit Groningen is al jarenlang actief in met name de provincie Groningen.
Mijn naam is Martin Heller van klusbedrijf Martin Heller te Groningen. Ik ben geboren en getogen in Groningen waar ik met veel passie voor mijn werk veel uiteenlopende klussen verricht. Bij Klusbedrijf Martin Heller kunt u terecht kunt voor vakkundige afhandeling van vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en
bedrijf te Groningen. Klusbedrijf Martin Heller is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, renovatie, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm.

 

Voor iedere klus in de provincie Groningen

U kunt mij voor iedere mogelijke klus vrijblijvend benaderen.
Klusbedrijf Martin Heller is een klusbedrijf dat vrijwel alles wat met bouw te maken heeft aanpakt. Duidelijke afspraken en een strakke planning zijn zeer belangrijke aspecten bij iedere opdracht. Mijn kernwoorden zijn: kwaliteit, klanttevredenheid ,betrouwbaarheid ,service. Klantenbinding vind ik zeer belangrijk. Niet alleen voor mijn klusbedrijf maar omdat ik graag een persoonlijke en fijne band met mijn opdrachtgevers opbouw. Zo doen we dat in Groningen. De Groningers begrijpen wat we hiermee bedoelen.

Desgewenst zet klusbedrijf Martin Heller alle afspraken helder en duidelijk voor u op papier. Voor grotere, complexe klussen kan dat voor zowel de klant als mij prettig zijn om zo mogelijke miscommunicatie te voorkomen. Een vrijblijvende offerte is uiteraard altijd mogelijk.

Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van de diensten van klusbedrijf Martin Heller? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Onderhoud aan uw woning of bedrijf te Groningen

Heeft u een woning of bedrijfspand in Groningen? Onderhoud kan een beste kostenbesparing op termijn voor u betekenen. Door tijdig onderhoud te laten uitvoeren voorkomt u vaak veel hogere kosten die na verloop van tijd kunnen ontstaan.
Onder onderhoud valt bij klusbedrijf Martin Heller te Groningen uiteraard schilderwerk, timmerwerk maar ook bijvoorbeeld het reinigen van de beplating van woning of bedrijf. Voor de mogelijkheden die klusbedrijf Martin Heller voor u wellicht kan betekenen neemt u vrijblijvend contact op.

 

Timmerwerk Groningen

Klusbedrijf Martin heller is sterk in maatwerk, of het nu gaat om voegwerk of bijvoorbeeld uw gehele woning te Groningen laten voorzien van nieuwe hoogwaardige kozijnen. Onze sterke punten zijn: Duidelijke, goede voorlichting, meedenken met de klant en ruime ervaring in de gehele provincie met zeer diverse klussen. Verder is kwaliteit met een goede prijs/ kwaliteit verhouding voor ons belangrijk. Wij kunnen ook uw isolatieglas plaatsen en leveren. Het extra goed isolerende driedubbel glas behoort tot de mogelijkheden. Voor speciale timmerwerken als een serre, dakkapel etc. kunt u bij ook bij Klusbedrijf Martin Heller Groningen terecht.

Voor Timmerwerk aan  uw woning of bedrijfspand komen wij graag met u in contact. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u een persoonlijk geven. Liever gebeld worden wanneer het u uitkomt? Laat uw gegevens achter op het contactformulier.

 

Houtrot

Houtrot kan ontstaan indien uw schilderwerk verouderd is of bijvoorbeeld wanneer de verkeerde materialen in het verleden gebruikt zijn. Om meer schade en hogere kosten te voorkomen is het belangrijk om houtrot tijdig aan te pakken.
Het laten herstellen van houtrot door klusbedrijf Martin Heller geeft de volgende voordelen: Besparingen tot wel 90% mogelijk t.o.v. vervanging van de materialen.
Er zijn met het laten herstellen van houtrot besparingen mogelijk tot wel 90% ten opzichte van vervaging van de materialen.
Een reparatie van houtrot veroorzaakt veel minder overlast dan de vervanging van diverse materialen zoals kozijnen. De werkzaamheden kunnen van buitenaf uitgevoerd worden.
Er is bij een reparatie minder risico op beschadigingen, zoals beschadigingen van de het tegelwerk, de vensterbanken, stucwerk en meer.
Het milieu wordt een stuk minder belast door een reparatie van houtrot. Ook wordt er niet onnodig hout weggegooid, dit is ook een voordeel voor het milieu.